Stasi toimii Uudessa Suomessa

Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen blogipalveluissa. Tämä on asiatonta: ”Näin on perkele. Tosimies ei ruikuta. Tosimies menee ja vetää ämmää turpaan ja hakee kakaransa nähtäväksi vaikka väkisin, jos muija ei muuten anna nähdä, vaikka elatusmaksut kyllä kelpaavat. Ero on kuitenkin aina miehen syy, koska he ovat väkivaltaisia ja juoppoja.”

Tämä oli siis vastaus kuplia puhaltelevalle Pelle Hermannille hänen ihmetellessään, miksi munattomat miehet jaksavat kitistä oikeuksiensa perään. He eivät ole kuulemma edes miehiä. Väitän, ettei Pelle Hermanni saanut samanlaista mailia, enkä enää ihmettele, miksi suku on pahin eräänkin politiikon kohdalla.

Vaikka en odota – ilmianna asiaton viesti- napin painajalta minkäänlaista ajatuskykyä, niin toimittajan ja moderaattorin kohdalla tämä olisi kuitenkin suotavaa, tai vähintään toivottavaa.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Stasi toimii Uudessa Suomessa

  1. Patriootti sanoo:

    Ei ne Uudessa Suomessa ymmärrä mitään. Ymmärtäminen on aliarvostettu ominaisuus.

Vastaa