Jyrkkä ei Euroopan mafialle!

Euroopan Unionin komissaari Erkki Liikanen ja muutama muu politiikko ovat sitä mieltä, että ainakaan suomalaisten politiikkojen ei tulisi keskustella eurosta negatiiviseen äänensävyyn, eli toisin sanoen kyseenalaistaa politiikkojen meille kertomaa ainoaa totuutta.

Syyksi tähän ilmoitetaan yksipuolisesti se, että se haittaa sijoittajien suhtautumista euroalueeseen ja näin ollen vaarantaa sen tulevaisuuden. Sijoittajat kun voivat kuuleman mukaan vetää sijoituksensa pois, jos maalaillaan negatiivisia pilviä eurotaivaan ylle.

En sitten tiedä millaista pilveä nämä tyypit käyttävät, mutta on käsittämätöntä, että sijoittajat muka kuuntelisivat politiikkoja kun asia on täysin päinvastoin ja politiikot kuuntelevat mitä sijoittajat vaativat, sekä sanovat.

Voisiko olla, että sijoittajat vetäytyvät euroalueelta sen takia, ettei sillä näytä olevan tulevaisuutta ja pysyttelevät mukana vielä niin kauan, kun idiootit politiikot siirtelevät maidensa verorahoja heille ilman minkäänlaisia vakuuksia?

Milloin mafiatyyliseen kiristykseen taipumisesta on tullut suomalaisen  politiikan ydin?

Miten voi olla mahdollista, että itsenäisiä valtioita voidaan uhkailla sillä, että jos ette anna rahaa ja pidä turpaanne kiinni, viemme teiltä kaiken, ihan kaiken. Miten on mahdollista, että ilman mitään faktoja tälläinen uhkailu menee läpi? Mikä tälläinen unioni on? Neuvostoliitto?

Mihin on kadonnut koti ja isänmaa, josta sentään pidettiin kynsin ja hampain kiinni vielä seitsemisenkymmentä vuotta sitten ja yhteistuumin asetuttiin vastustamaan uhkailijaa?

Kylmä tosiasia on, että Suomen vienti Euroopan Unionin maihin on noin 60% koko viennistä ja Suomen osuus on EU-maiden pienimpiä. Vielä kylmempää on se, että euroa käyttäviin maihin vienti on hyvin hyvin pientä. Muualle eurooppaan ja maailmaan on enemän vientiä ja se vienti ei ole kiinni valuutasta, vaan tuotteesta. Kaikki tämä selviää hakemalla, mutta media ei siihen syystä tai toisesta vaivaudu.

Miksi Suomen pitää varmistaa saksalaisten panssarivaunujen vientiä Kreikkaan? Onko päällä uhka, että jos näin ei tehdä, loppuu Suomen vienti Saksaan? Tarvitaanko Kreikassa kohta panssarivaunuja, kuten eräs kansanedustaja sarkastisesti mainitsi tapahtuvan, kun demokratialla ei ole enää keinoja hallita tilannetta?

Suomi ei koskaan ollut virallinen Neuvotostoliiton liittovaltio, vaikkakin autonominen sellainen monella mittarilla mitattuna. Olisiko nytkin syytä lyödä nyrkkiä pöytään ja kertoa omat ehtonsa Unionissa pysymiselle, jos me kerran niin saatanan tärkeitä ollaan, että koko Euroopan ja joidenkin mielestä maailman talous on kiinni suomalaisten politiikkojen tai kansalaisten puheista?

Kyllä suomalaisittain suoraan sanottuna vituttaa katsoa kuinka vähällä järjellä maata johtavat lampaat ovat liikkeellä. Venäläisille vittuillaan ja oletetaan länsivaltioiden tulevan apuun jos ja kun saadaan omilla touhuilla ja uhoamisella Venäjän intressit kyseenalaiseksi. Samaan hengenvetoon tuhotaan puolustusvoimia ja ostetaan Suomesn olosuhteisiin täysin tarpeettomia asejärjestelmiä,  jotta saataisiin hyväksyntää näiltä samaisilta länsimailta.

Länsivaltioiden kiinnostus pientä Suomea kohtaa tosipaikan tullen ollaan jo nähty, sillä ketäpä muuta kuin Venäjää kiinnostaisi Euroopan laidalla oleva pieni niemimaa, jos ei suomalaisiakaan kiinnosta. Suomalaisten rahat kyllä kiinnostavat.

Kaikenlainen nöyristely ja perseennuoleminen olisi syytä lopettaa ja laittaa stoppi Euroopan mafian touhuille, mutta mistä löytyisi se taho, joka näin uskaltaa tehdä?

Suomalaiset suurmiehet ovat valitettavasti vain muisto historian lehdillä ja jos omaa uskon, on syytä rukoilla, ettei näinä aikoina tulee samankaltaista tilannetta kuin 73 vuotta sitten.

Jari-Petri Heino

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa