Muhammad ja Mannerheim

Suomalaiset, jotka ihmettelevät ettei profeetta Muhammadista voi julkaista pilapiirroksia, vaahtoavat kun yhtä heidän pyhimmistään on loukattu. Vaahtoaminen on ymmärrettävää ja vielä ymmärettävämmäksi sen tekee, kun itseään suvaitsevaisena pitävä kansanosa  ruoskii pilkkaamaan suomalaisille tärkeitä asioita. Onpa kommenttien joukosta löytynyt yhdeltä lesbolta jopa sellainen, jossa  hän kertoo oikein nauttivansa siitä, kun isänmaalliset ihmiset repivät pelihousujaan. Vähemmistöjä, kuten neekereitä, homoja  ja muslimeja ei näiden ihmisten mielestä saa kuitenkaan pilkata, eikä myöskään heille pyhiä asioita. Siitä joutuu raastupaan. Vaikka korkein oikeus on vahvistanut Jussi Halla-ahon tuomion yhdeksi perusteiksi sen, ettei uskonnollisissa asioissa voi käyttää järkiperäistä loogista ajattelua, ei yksikään uskontokunta tai yksilö ole kuitenkaan ymmärtänyt loukkaantua siitä, että heidät on valtion korkeimman oikeuden jakajan siunauksella julistettu idiooteiksi, tai vähintään hassuiksi.

Hassua. Kukahan se rasisti mahtaa olla? Se, joka vaatii kaikilta samanlaista käytöstä vai se, joka pitää neekereitä ja muslimeja  aivottomina idiootteina, tai avuttomina lapsina?

Ehkä esimerkiksi muslimit ovat aivottomia? Riippuu mistä perspektiivistä katsoo, mutta siinä kun muslimit polttavat suurlähetystöjä ja tappavat ihmisiä, sekä julistivat fatwojaan, kitisee suomalainen verkossa, baarien pöydissä ja julkaisee käsittämättömän määrän humoristisia pilakuvia ja juttuja teemalla Afrikka-Suomen sodat ja suurmiehet.

Lesboista tulikin mieleeni viimeinen homokohu, joka kyllä näyttää missä kunnossa Suomi makaa. Kolmisenkymmentä vuotta ovat naiset päässeet öykkäröimään tunnepolitiikallaan ja tulokset alkavat pikkuhiljaa näkymään, kun politiikkaa tehdään tunteella, ei järjellä. Ihmisiä tuomitaan jo ajatuksistaan, jos ne eivät ole konsensukselle sopivan kivan ja ihanan välimaastossa. Tämä ei missään nimessä tarkoita, että kaikki naiset olisivat idiootteja, ei missään nimessä. Naisistakin löytyy rationaalisesti asioihin suhtautuvia ihmisiä, mutta heitä on vähemmistö. Valitettavaa ei ole se, että heitä on niin vähän. Valitettavaa on se, ettei naisia hyväksytä naisina ja miehiä miehinä, vaan sukupuolien välille on tahallaan tuotu järjetöntä vastakkainasettelua, vaikka ei olisi  muuta tarvetta kuin hyväksyä ne erot ja nauttia molempien vahvuuksista.

Mutta maailma on vitun tekopyhä paikka, koska kaikki yrittävät tavalla tai toisella saada omassa laumassaan hyväksyntää. Pussy Riot jupakka on siitä erinomainen esimerkki. Omassa pesässä on poliittista vainoa ja jopa vankilaan laittamista ihan samoista asioista.

Suvaitsevainen saa ja täytyykin olla, muta ei itseään tarvitse idiootiksi sen takia tehdä, että pitää kiinni jostain propagandan opettamasta konsensuksesta.

Jari-Petri Heino

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Muhammad ja Mannerheim

  1. isojauljas sanoo:

    Komppaan.

    Osaat pukea ajatukseni sanoiksi paremmin kuin minä itse.

Vastaa